Klantenservice – kort en krachtig –
Hier vindt u informatie over prijzen, betalen, retourneren, ruilen, garantie, reparaties en bestellen via onze webshop. Alles beknopt en duidelijk.Toch nog vragen? mail dan even naar info@ergopoint.nl en stel uw vraag. Wij doen er alles aan uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.
Onze klanten
Wij verkopen zowel aan zakelijke klanten als aan particulieren in Nederland en België. De prijzen die op de ergopoint website staan worden zowel inclusief als exclusief BTW vermeld. Het totaalbedrag is altijd inclusief 21% BTW. Voor iedereen duidelijk dus. Belgische klanten, die in het bezit zijn van een geldig BTW nummer, hoeven wij geen BTW in rekening te brengen. Hiertoe zullen wij het BTW nummer wel moeten checken via het bij de Europese Unie daarvoor beschikbaar gestelde tool.
Bestellen
In onze webshop kunt u diverse producten en diensten bestellen door ze in de winkelwagen te plaatsen en vervolgens op “doorgaan en afrekenen” te klikken. Ons bestelsysteem is duidelijk en overzichtelijk en vraagt u alleen om de gegevens, die absoluut nodig zijn om uw bestelling goed af te ronden.
Betalen
U kunt uw webshopbestelling bij ons veilig betalen via IDEAL. U kunt ook zelf een bankoverschijving verzorgen, maar dan duurt het 1 a 2 werkdagen langer voordat wij uw product kunnen uitleveren. Wanneer u via iDEAL betaalt, wordt uw bestelling altijd dezelfde dag nog in gang gezet.
Retourneren & ruilen
Bij Ergopoint is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat u kunt downloaden onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als u ook even een mail stuurt naar info@ergopoint.nl als u wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.”
U kunt het artikel retour sturen naar:
Ergopoint
Jan van der Diesduncstraat 4
5721 VM Asten
Herroepingsrecht / Bedenktijd
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking, onbeschadigd, aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ergopoint.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Uitzonderingen retourneren
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze
producten niet retourneerbaar.
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de
consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de
ondernemer geen invloed heeft;
Garantie
Op ieder product ontvangt u de garantie zoals deze door de fabrikant bepaald is. Wij vormen uw aanspreekpunt in het geval van het maken van aanspraak op garantie en we zullen ervoor zorgen dat uw claim binnen zo kort mogelijke tijd op de juiste plek terecht komt. De verdere afhandeling van de garantie zal de fabrikant verder op zich nemen wanneer uw claim geaccepteerd is. Let op: de garantietermijn en -voorwaarden verschillen per fabrikant en soms ook per model. Op onze productpagina’s staat de garantie altijd vermeld. Bij twijfel en voor extra informatie kunt u het best even contact met ons opnemen. Wij lichten u graag voor over alle ins en outs van de verschillende garanties van de merken in onze collectie.

× Hoe kan ik je helpen?